Kesäkuun horoskoopit 2019

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 84901 Shares

Tämän kesän yleisin teema on espanjalaisuus, joten tällä kertaa kesän ajan horoskoopitkin tulevat espanjalaisittain.

Espanjassa on vastikään julkistettu uudet horoskoopit, joten laitamme ne vielä tähän, jotta löydätte omanne:

13.12.-26.1. Viisas (sabio)
27.1.-12.3. Härkä (toro)
13.3.-26.4. Vanhus (anciano)
27.4.-12.6. Kalat (piscis)
13.6.-26.7. Pelle (payaso)
27.7.-12.9. Vauva (bebè)
13.9.-26.10. Tutkija (científico)
27.10-12.12. Ennustaja (sibila)

Tässä siis kesäkuun 2019 horoskoopit ylläluetussa järjestyksessä:


Viisas:
Viisaiden kesäkuu on tapahtumarikas. Horoskooppimerkkisikin kertoo sivistyksesi ja älykkyysosamääräsi. Sinä osaat ja tiedät paljon mitä oudoimmistakin asioista.

Puolisoehdokkaita sinulla riittää, ihan jonoksi asti. Välillä he ovat sinulle riesaksi, mutta selviät siitä. Viisas kun olet.

Viisaailla ei ole kesäkuussa juurikaan huonoja päivö, Jupiterin aseman Venukseen nähden vuoksi. Tämä kertoo siitä, että olet aina oikeassa, ja ajoissa tärkeissä tapahtumissasi. Sinulla on paljon aikaa nauttia elämästäsi, jopa kesäkuussakin, vaikka itikat eivät olekaan lempihyönteisiäsi.

Onnenpäiväsi on 15.12.


Härkä:
Härkien kesäkuu on enimmäkseen suotuisa uralle. Nyt on korkea aika alkaa keskittymään töihin. Ehkä olet haaveillut ylennyksestä tai palkankorotuksesta. Ne voi tulla todeksi hyvin pian.

Onnistut siirtämään hyvää tuulta myös henkiläkohtaiseen elämääsi, jossa tähdet suosivat erityisesti sinkkuja tässä kuussa. Solmit tuttavuuksia mahdollisten kumppanien kanssa helposti, käytä sitä hyödyksi.

Niiden auttaminen, jotka eivät apua halua, ei ole sen arvoista. Käyttää energiasi paljon paremmin, kuten meditoimalla, sillä voit saavuttaa ilmiömäisen mielenrauhan kesäkuussa.

Onnenpäiväsi on 23.2.


Vanhus:
Kesäkuu ei ole sinun kuukautesi. Saatat tuntea olosi raihnaiseksi, mutta urheilemalla tarpeeksi olet kuin huippu-urheilija. Älä kuitenkaan tuudittaudu väärään turvallisuuden tunteeseen, sillä olet erittäin altis onnettomuuksille. Valinta on sinun, urheiletko vai etkö.

Vanhusten tähtikuvion suhde venukseen on suotuisa, joten seuraelämälläsi menee hyvin, jos olet varovainen ja myöntyväinen.

Älä tuhlaa voimavarojasi turhaan, sillä aivotoimintasi on energistä oikein suunnattuna. Menestyt myös työelämässäsi hyvin, jos olet itsepäinen. Muista kuitenkin se, ettei kesäkuu ole Vanhusten kuukausi. Liika toiminnalla saatat menettää työpaikkasi.

Onnenpäiväsi on 24.4


Kalat:
Kesäkuu on positiivinen Kalojen yksityiselämässä. Saat uutisia, jotka saavat sinut innostuneeksi. Pysyvissä suhteissa olevilla on mahdollisuus vahvistaa sidettään. Sinun ei myös pitäisi laiminlyödä fyysistä kuntoa, voit esimerkiksi kokeilla joogaa.

Kesäkuu on Kaloille suurin mahdollisuus tavata ihanteellinen kumppani. Maailmassa on näitä vain harvoja, joten pidä silmät auki. Älä anna mahdollisuuden liukua läpi sormien. Myöhemmin se ei ehkä toistu.

Jos tuntuu siltä, että töitä on liikaa, sinun tulee laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja muokata aikataulua.

Onnenpäiväsi on 29.4


Pelle:
Pellet ovat kesäkuussa nimensä mukaisesti tyhmiä ja vähä-älyisiä. Suutut helposti, ja taidat myös ihmisten huijaamisen hyvin. Onnenpäivänäsi ole tarkkana; sillä viikolla sinulle tapahtuu erittäin suuri onnistuminen. Tarkkaile kuitenkin tähtikarttoja. Jos Uranus ja Merkurius ovat linjassa, älä näytä naamaasi ulkona.

Rakkauselämäsi on luultavasti ontto. Puolisoa ei näy, tai sitte hän vain käväisee. Sinua myös alkavat kiinnostaa nuoruuden hömpötykset, kuten kaupungilla "chillaaminen" ja vessavitseille nauraminen. Tartu itseäsi niskasta kiinni, ja yritä kasvaa vaikka se vaikeaa onkin! Siten se puolisokin joskus löytyy, ehkä.

Pelleillä riittää huonoja päiviä, joko sukkia ei löydy tai opiskelumotivaatio on nollassa. Voi sentään, sinulla taitaa tulla väsyttävä loma. Mutta ei se haittaa, kesällä on aikaa rentoutua, vaikkapa rannalla mehujäätelöä nauttien. Vaikka Pelleillä on paljon epäonnistumisia kesässään, varsinkin kaverisuhteissa, kannattaa sinun silti nauttia elämästäsi.

Onnenpäiväsi on 13.7.


Vauva:
Kesäkuussa vauvat ovat oikeita äidinmussukoita. Äiti tekee sinulle ruokaa, ja siivoaa sinun sotkusi. Sinulla ei tiedettävästi ole omaa pankkitiliä, joten äitisi hoitaa raha-asiasi.

Sinun on syytä hankkiutua kesäkuussa Kasva aikuiseksi -kurssille, sillä äidillesi tekisi hyvää elää omaakin elämää. Mikäli osallistut kyseiselle kurssille, sinun on mahdollista löytää Se Oikea. Puoliso löytyykin yleensä tältä kurssilta.

Mutta, mikäli et osallistu Kasva aikuiseksi -kurssille, sinun on toivotonta saavuttaa elämässäsi yhtään mitään, sillä Mars ei ole sinulle suotuinen. Hyvällä onnella voit kuitenkin vieroitushoidoilla eroamaan omasta rakkaasta äidistäsi.

On jo iso saavutus, jos saat sukat omin avuin jalkaan, mutta älä lannistu. Tekemällä oppii.

Onnenpäiväsi on 2.9.


Tutkija:
Planeettojen asema aiheuttaa sinussa halun sivistää itseäsi. Se tulee olemaan iso apu elämässäsi, joten hyödynnä se. Selviät helpoimmalla, jos jätät lapselliset leikit sikseen ja aikuistut.

Kesäkuu on otollinen kuukausi Tutkijoille. Koet paljon onnistumisia. Vaikka kaikilla ystävilläsi ei menekään yhtä hyvin, älä välitä siitä, vaan nauti kaikin rinnoin. Parhaat ystäväsi saattavat vikistä sinulle, mutta tee juuri niin kuin itse haluat. Horoskooppimerkkisi mukaan, sinun tulee tutkia itseäsi ja maailmaa, jolloin tulet voittamattomaksi.

Kuun alussa solmit paljon uusia ystävyyssuhteita, jos olet tarpeeksi aktiivinen. Voit myös vaikuttaa paljon tulevaisuuden oloihisi, sillä työskentelemällä tarpeeksi kovasti, tulet olemaan rikas. Suurin osa aikamme miljonääreistä onkin tutkijoita.

Onnenpäiväsi on 7.10.


Ennustaja:
Kesäkuussa haluat mennä ulos ja tavata vastakkaisen sukupuolen edustajia. Ehkä et edes halua rajoittaa itseäsi yhteen kumppaniin, seikkailu vetää sinua puoleensa. Se sekoittaa kuitenkin tunteesi, joten on parasta oikaista asiat.

Sinkut Ennustajat voivat vihdoin tavata sielunkumppaninsa tällä kaudella. Onnistunut kuukausi varsinkin henkilökohtaisen ja intiimielämäsi suhteen odottaa sinua. Suuntaa siis seurapiireihin, hymyile, naura ja flirttaile, mutta ennen kaikkea pidä silmäsi auki.

Tee poikkeus, pure hammasta ja auta apua tarvitsevaa, vaikka hän oli vihollisesi.

Onnenpäiväsi on 30.10.



Käy sivuillamme www.horoskoopit.fi jos sinulla on meille palautetta tai kysymyksiä.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty