Els experts conclouen que una burilla mal apagada en una cuneta va originar el volcà de la Palma

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

Wednesday 01 February 2059 46347 Shares

Els experts conclouen que una burilla mal apagada en una cuneta va originar el volcà de la Palma

Després de moltes investigacions i d'analitzar detingudament les càmeres de seguretat de la zona, geòlegs experts han conclòs que una burilla mal apagada en una cuneta va originar el volcà de la Palma. “Va passar de ser una muntanya normal i corrent a una bola de foc que expulsa lava i cendra”, asseguren. “Creiem que es tractava d'una burilla de Ducados”, precisen els especialistes.

Prop del 90 de les erupcions volcàniques són provocades per l'home, un 7 són provocades per la dona i el 3 restant per causes naturals. “La gent tira burilles des del cotxe sense ser conscients que poden provocar un tremolor sísmic que genere un moviment en les plaques tectòniques i d'ací comence a eixir moltíssima lava”, informen els experts en el tema.

El Govern canari està fart que els advertiments que fa siguen ignorats pels ciutadans. “Els cartells de no llançar burilles al cràter estan per a alguna cosa”, recorden. “Per un simple cigarret portem mesos amb això”, lamenten des de l'illa. “Hem hagut de suportar tot tipus de penúries, com que vinguen Piqueras o Buenafuente”, insisteixen.

Per a evitar accidents similars en el futur, des del Govern canari ja han demanat que les burilles es tiren sempre a la mar aprofitant que és una illa i l'aigua és accessible a tot arreu.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty