Црвена Звезда заинтересирана за младиот Мандак?

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 14480 Shares

Црвена Звезда заинтересирана за младиот Мандак?

Селекторот на У17 Канатларовски го опиша Мандак како „добар во воздухот, брз, висок, силен и агилен, тој игра добро со грб кон голот и може да се пофали со некои од најдобрите завршници, визија, додавања и контрола на топката наоколу“ во младинската супер лига на Македонија. Разновиден и добро заокружен напаѓач, од тактичка гледна точка, Мандак е способен да игра насекаде по линијата на фронтот, поради неговата способност и да создава и да постигнува голови за својот тим, иако најчесто е распореден како напаѓач. , поради неговата смиреност и поглед за гол.Тој, исто така, функционираше во покреативна играчка улога на оваа подлабока позиција му овозможува да падне во средниот ред за да ја земе топката, каде што може да ги искористи своите технички способности, визија, додавања и движење за да создаде простор и да обезбеди асистенции за соиграчите.
Роден е 23 Јуни 2005 година во Штип во моментот настспува за младите школи на Брегалница - Ни изјави кординаторот на ФК Брегалница Мијалче Прошев Диња.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty