"МАКЕДОНЦИ СПРЕМАЈТЕ СЕ ЗА ВОЈНА" ИЗЈАВИ МИНИСТЕРКАТА ЗА ОДБРАНА ЈОВАНА ДИМЧЕВА

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

Sunday 26 June 2059 84711 Shares

По синоќешната пресконференција од генерал штабот беше изјавено дека Република Северна Македонија ке и објави војна на Русија. Министерката Јована изјави дека македонската војска има најсофистицирана воена опрема од видот ВИЛУШКИ И НОЖЕВИ и ПУШКИ СО ПОГОН НА РАКИЈА. Ова ке биде историска битка за нашата земја.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty