SJOKKAVSLØRING: Natalie hater jordbær!!!!!!!

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

Saturday 20 August 2059 77319 Shares

SJOKKAVSLØRING: Natalie hater jordbær!!!!!!!

Jeg er sjokkert sier Adam Lunde-Østhus etter at avsløringen fant sted. Adam har vært en nær venn av Natalie siden barneskolen og forteller at han aldri har vært mistenksom for at hun kunne sitte på slike gigantiske hemmeligheter. Det er Adam som sammen med vennen Marianne Gundersen Skard som fant ut av den sjokkerende nyheten.

Når man ser et jordbær ser det stort og rødt ut og man forventer en kjempedeilig smak men egentlig smaker det sikkelig dårlig. Ordet jordbær er ikke engang riktig fordi jordbær er en frukt. Jeg håper hele jordbærindustrien blir lagt ned, så vi blir kvitt denne grusomme matretten. Dette er ordene Adam husker Natalie si under en lunsj tirsdag 5.4.2022 på Ringstabekk Skole i Bærum. Han skriver under en pressemelding youreact247, at han er sjokkert og skuffet over uttalelsene til den nære barndomsvennen.

Natalie skal ha kommet med flere uttalelser under samme lunsj, som at bananer er bedre en epler og at Strawberry Fields Forever er en dårlig sang. Adam sier han er skuffet over vennen sin og sier han sammen med vennene Suad, Parnia og Marianne skal vurdere å kaste Natalie ut av vennegruppa.

Natalies kontaktlærer: Tone Merethe Udland, og foreldrene Anja og Dag nekter å svare på spørsmål fra youreact247 så vi har forøpig bare en kilde med informasjon. Saken kan oppdateres hvis vi får informasjon fra en annen kilde.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty