HAJDUK JE DOBIO NOVOG TRENERA!

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

Friday 09 December 2059 92080 Shares

HAJDUK JE DOBIO NOVOG TRENERA!

Ivan Jurić novi je trener prve momčadi HNK Hajduk. Klub je danas dogovorio suradnju s gospodinom Dambrauskasom koji je potpisao ugovor do ljeta 2024. godine.

Trener Jurić rođen je u Splitu 25. kolovoza 1975. godine. Trenersko iskustvo rada u nogometu započeo je u Crotoneu, te je nastavio na klupama Genoe, Verone i Torina.

Jurić je odveo Crotone po prvi put u njegovoj povijesti u Serie A travnju 2016. godine. Momčadi hrvatskog trenera Ivana Jurića je u posljednjem susretu s Modenom trebao samo jedan bod kako bi i matematički potvrdila svoje mjesto u najboljem razredu talijanskog nogometa. Odigrali su 1:1, a Modena je povela pogotkom Luppija u 17. minuti utakmice. Pogodak vrijedan velikog slavlja postigao je Palladino u 44. minuti s bijele točke.

- Ivan Jurić je trener koji je tijekom svoje karijere vodio vrlo dobro organizirane i uspješne momčadi koje je svojim trenerskim znanjem nadograđivao. Uvjeren sam da će nam donijeti novu energiju i da će svojim znanjem te iskustvom doprinijeti unaprjeđenju kvalitete u svim segmentima nogometne igre. Profil je trenera koji prije svega traži uspostavu pozitivnog odnosa s cijelom momčadi što smatramo temeljnim preduvjetom za uspjeh. Preferira rad s igračima snažnog karaktera, smatra da je rad s takvim profilom igrača bitan za uspjeh i dolazak do najviše nogometne razine. Mišljenja sam da će uz sve navedeno u relativno kratkom roku podići razinu kvalitete naše igre, vrijednost igrača, a samim time će dati novu dimenziju momčadi, potrebnu u borbi za trofeje - istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Treneru Juriću i njegovom stručnom stožeru želimo puno sreće i uspjeha u Hajduku!

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

H