МАКЕДОНИЈА ДОБИВА НОВ СЕЛЕКТОР?!

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

Friday 07 October 2059 63873 Shares

МАКЕДОНИЈА ДОБИВА НОВ СЕЛЕКТОР?!

Поради губењето на натпреварот против Португалија претседателот на Ффм Мухамед Сејдини одлучи да го смени селекторот и за нов изборник на Македонската Репрезентација да го назначи Папо Мачев. СЕ РАБОТИ ЗА ИСКУСЕН СТРУЧЊАК КОЈ ШТО Е БИЛ МЕНАЏЕР НА КАРДАШЛК.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty